Over ons

Eurostrand is met niets te vergelijken.

Leuk dat u ons online bezoekt, we stellen ons graag aan u voor. Twee keer zelfs, want u vind de Eurostrand resorts op twee schitterende plekken: op de Lüneburger Heide en in het Moseltal. We hopen u daar een keer te mogen begroeten!

Eurostrand heeft een hele bijzondere formule. In het weekend maken we er altijd een groot feest van. En door de week geniet u van de rust en de ruimte. Zo actief als u zelf wilt, want we bieden veel mogelijkheden aan om bezig te zijn of juist heerlijk te ontspannen, bijvoorbeeld in onze Wellness ruimtes.

U mag drie keer per dag een heerlijke maaltijd verwachten, drinken wat u wilt en bovendien nemen we u graag mee op een leuke excursie. En het mooie is: dat is allemaal bij de prijs inbegrepen! U weet dus van te voren wat u kwijt bent en daarom is Eurostrand ook erg populair bij groepen.

Kiest u voor het Life arrangement dan zijn alleen de drankjes bij de maaltijden inclusief.

Uniek vier-sterren comfort. Vier sterren zijn voor een hotel niet uniek, maar wél voor een resort als dat van Eurostrand. U ziet het terug in de inrichting van de kamers en de huisjes, het niveau van de voorzieningen en de kwaliteit van de service. We doen er echt alles aan om het u en uw gezelschap naar de zin te maken.

Wilt u dat zelf eens beleven, dan heten we u graag van harte welkom!

Hartelijke groet,
Bernard Ribberink

nu boeken