Resort Lüneburger Heide

Bernd Gaukler,
Geschäftsführer Eurostrand Resorts

Met mijn team zorg ik ervoor dat u niets tekort komt. Sterker nog, we gaan u op de meest heerlijke maaltijden trakteren. En daar schenken we natuurlijk graag een mooi glas bij.

Zoveel te zien.

Misschien is het wel één van de mooiste plekjes van Duitsland: de Lüneburger Heide. Met z’n uitgestrekte heidevelden, bossen en schilderachtige dorpjes vol vakwerkhuizen. Ideaal om te wandelen of met de fiets te verkennen. De moeite waard in elk seizoen en niet ver van huis - tussen Hamburg, Bremen en Hannover.


Zoveel te doen.

Natuurlijk is de heide een prachtige plek om tot rust te komen. Maar hebt u zin in actie, dan hebben we u veel te bieden. Zo liggen onze tennis- en bowlingbanen voor u klaar. Maar u kunt ook een spelletje midgetgolfen en zelfs laser gamen!

Daarna kunt u genieten van onze uitgebreide wellness faciliteiten. Zwembad, sauna’s, stoombad en solarium, naast massage- en rustruimtes. Alles brandschoon en....bij de prijs inbegrepen!


Zoveel ontmoetingen.

Elke avond verrassen we u met entertainment en misschien drinkt u graag een drankje aan de bar of in onze lounge ruimtes. Dé plek om gezellige mensen te ontmoeten en een leuke avond te beleven. Uit Duitsland, maar ook uit België en uit Nederland.


Heerlijk slapen.

Reken bij Eurostrand op het comfort van een vier-sterrenhotel. Dus op een smaakvolle inrichting, geweldige bedden, uitstekend sanitair en alle gemakken die u op prijs stelt. U kunt kiezen uit een studio, een suite of een huis, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. Alles even schoon, licht en fris, zodat u grondig kunt genieten!