Resort Moseltal

Zoveel te zien.

Hij kronkelt door de bergen en trakteert u op prachtige landschappen: de Moezel. De levendige rivier met z’n prachtige dorpjes aan z’n oevers en natuurlijk de wijnranken zover het oog rijkt. We noemen het de Römische Weinstrasse en het is een van de meest schilderachtige plekjes van Duitsland.


Zoveel te doen.

Natuurlijk is het Moseltal een prachtige plek om tot rust te komen. Maar hebt u zin in actie, dan hebben we u veel te bieden. Zo bent u welkom op onze tennis- en bowlingbanen of kunt u een fiets van ons lenen. Maar u kunt ook een spelletje midgetgolfen, volleyballen of Boccia spelen.

Daarna kunt u ontspannen in onze riante wellness zone met zwembad, sauna en massage. 


Zoveel ontmoetingen.

Elke avond verrassen we u met entertainment en misschien drinkt u graag een drankje aan de bar of in onze lounge ruimtes binnen en buiten. Dé plek om gezellige mensen te ontmoeten en een leuke avond te beleven. Uit Duitsland, maar ook uit België en uit Nederland.


Heerlijk slapen.

Reken bij Eurostrand op het comfort van een vier-sterrenhotel. Dus op een smaakvolle inrichting, geweldige bedden, uitstekend sanitair en alle gemakken die u op prijs stelt. U kunt kiezen uit een studio, een suite of een huis, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. Alles even schoon, licht en fris, zodat u grondig kunt genieten!

Eurostrand Resort Moseltal

beoordelingen

waardering

/ 10
Stem nu