Het Eurostrand pakket met complete bescherming

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Reisbagageverzekering
  • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering reizen
  • Vakantiegarantie (stopzetting van de reis)
  • Noodgevallenverzekering

vanaf 17,– Eur per persoon

FAQ's

Deze vragen horen we vaak.

Wanneer kunnen we in- en uitchecken voor het Party Weekend?

U kunt in het Party Weekend (3-dagen programma) vanaf 15.00 uur inchecken. Het All Inclusive programma start om 16.00 uur. Het uitchecken op zondag is uiterlijk 13.00 uur.
Bij het 4-dagen programma van januari tot en met april en van november tot en met december is het inchecken al vanaf 12.00 uur mogelijk en het uitchecken op maandag uiterlijk 10.30 uur. Bij het 4-dagen programma met Hemelvaart, Pinksteren en Tanz in den Mai (1 mei, feestdag in Duitsland) gelden de in- en uitchecktijden van het 3-dagen programma.

Hoe verloopt de heenreis met de Fun-Express?

Als u wilt, brengt de Fun-Express u naar uw Party Weekend. De boeking gebeurt direct via onze boekingscentrale. Een boeking op korte termijn (vanaf 4 weken voor de aankomstdag) is uitsluitend op aanvraag en volgens beschikbaarheid mogelijk.
Nadat de boeking heeft plaatsgevonden, ontvangt u ongeveer 3 weken vóór de heenreis uw treinkaart(en) en de exacte vertrektijd. Het spoornummer wordt een half uur vóór vertrek op het dienstregelinginformatiebord van het betreffende treinstation aangegeven.
De check-in gebeurt reeds in de trein. Hier krijgt u uw verblijfinformatie, All Inclusive polsbanden en per huis/studio een sleutel tegen € 10 borg. Extra sleutel(s) kunt  u bij aankomst aan de receptie tegen € 10 borg halen.
In de Fun-Express bevinden er zich doorgaans coupés voor 6 personen en ieder krijgt een gereserveerde zitplaats. In het midden van de trein bevindt zich een danswagon. Hier kunnen drankjes en snacks tegen betaling gekocht worden. In de disco wagon zijn zelf meegebrachte consumpties niet toegestaan, wel in uw eigen coupé. Roken is in de gang aan het open raam mogelijk.
Bij uw aankomst op het treinstation staan shuttlebussen voor u klaar die u onder begeleiding naar Eurostrand brengen. Voor het tijdstip van de terugreis van de shuttlebussen naar het treinstation verwijzen wij naar de infoborden bij de receptie.

Wat zijn de in- en uitschecktijden van een (mid)weekje weg?

Het inchecktijdstip is per programma verschillend:

Vijfdaagse reis:
aankomst op maandag vanaf 12.00 uur mei tot en met november . Aankomst op maandag vanaf 17.00 uur maart en april en 25 mei 2014, 9 juni 2014, 28 september 2014 en 6 oktober 2014

Zesdaagse reis:
aankomst op zondag vanaf 17.00 uur

Achtdaagse reis:
dagen plezier:aankomst op vrijdag vanaf 17.00 uur

Het uitchecken is bij elk programma uiterlijk 10.00 uur.

Hoe reis ik met de bus?

Het is mogelijk in de door ons vastgestelde steden een opstapplaats te boeken: in Nederland is dat Enschede.
De buskaart(en) ontvangt u 3-4 weken vóór de heenreis per post. De drankjes (bier, water, wijn en sterke dranken) en een kleine snack zijn bij de prijs inbegrepen. Het All Inclusive programma in het resort begint om 17.00 uur.

Hoe kan ik inschrijven voor een excursie?

U hebt uw weekje weg geboekt? Dan ontvangt u 4 weken vóór de heenreis samen met de verblijfsinformatie en het aanmeldingsformulier ook een inschrijvingsformulier voor de excursies. Zodra wij deze gegevens hebben ontvangen, per e-mail, telefoon of post, noteren wij de door u gewenste excursies en deze kunt u bij aankomst bij de receptie op de informatieborden terugvinden.
De eventuele inschrijving voor een excursie(s) en/of reservering van een bowlingbaan tijdens het Party Weekend dient op de aankomstdag aan de receptie doorgegeven worden.

Moet ik overall aan meedoen?

Alle aangeboden excursies zijn in de prijs inbegrepen. Het is echter aan u of u daaraan deelneemt of niet. Indien u niet wenst deel te nemen aan een excursie, kunt u ook gebruikmaken van één van onze sport- en recreatiemogelijkheden of deelnemen aan een vrijetijdsactiviteit of een entertainmentprogramma.

Wat betekent ‘All inclusive’ bij Eurostrand?

All Inclusive bij het Party Weekend:
afhankelijk van het geboekte programma, 2 of 3 overnachtingen met het comfort van een viersterrenhotel, 2 of 3 x brunch en avondmaaltijden van het buffet, een bowlingbaanreservering, een excursie met een boottochtje over de Moezel, 2 of 3 dansavonden met livemuziek, showband en DJ, Duits Frühshoppen met een verrassing, sport- en recreatiemogelijkheden (met uitzondering van het gebruik van fietsen (deze zijn tegen betaling te huur), tussentijdse kamerreiniging. Verder: alle dranken volgens de drankenkaart aan de bars en in de restaurants bij het 3-dagen programma: vrijdag van 16.00 tot 1.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 1.30 uur, zondag van 10.00 tot 13.00 uur. Bij het 4-dagen programma: vrijdag van 12.00 tot 1.30 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 1.30 uur en maandag vindt het vertrek plaats om 10.30 uur na het ontbijt (Bij Hemelvaart, Pinksteren en Tanz in den Mai (1 mei, feestdag in Duitsland) gelden de in- en uitchecktijden van het 3-dagen programma).


All Inclusive bij een (mid)weekje weg:
afhankelijk van de geboekte datum: 4, 5 of 7 overnachtingen in onze accommodaties met het comfort van een viersterrenhotel, ontbijt, middag- en avondmaaltijd van het buffet, alle sport- en recreatiemogelijkheden, de excursies, elke avond gevarieerd entertainment- en showprogramma, tussentijdse kamerreiniging. Verder: alle dranken volgens de drankenkaart van 10.00 tot 23.30 uur. Op de aankomstdag begint het All Inclusive programma vanaf 17.00 uur. Aankomst bij het 5-dagen programma van mei tot november (met uitzondering van 25 mei 2014, 9 juni 2014, 28 september 2014 en 6 oktober 2014) vanaf 12.00 uur. Het vertrek vindt plaats telkens tegen 10.30 uur.

Is er voetbal op TV?

Wedstrijden van de Bundesliga (Duitse eredivisie), Champions League en Europa League met deelneming van een Duitse club en ook het Europees Kampioenschap en het Wereldkampioenschap worden op groot scherm uitgezonden.

Welke drankjes kan ik bestellen?

Wij bieden u diverse merkdranken zoals bijvoorbeeld Havanna Club, Bacardi Rum, Jim Beam Whiskey, Krombacher Pils, etc. Ons complete drankenaanbod kunt u hier bekijken.

Wanneer moet ik het inschrijvingsformulier van mijn groep opsturen?

Het aanmeldingsinschrijvingsformulier krijgt u van ons 4 weken vóór de aankomstdag toegestuurd. Gelieve dit formulier ingevuld naar ons retour te zenden. Indien u niet beschikt over alle gegevens, zoals bijvoorbeeld het geboortedatum en adres, kunt u het formulier ook bij aankomst bij de receptie afgeven.

Zijn honden welkom?

U mag gerust uw hond(en) naar Eurostrand meebrengen. Houd er wel rekening mee dat de hond(en) niet in het binnencentrum mogen en niet meegenomen mogen worden op de excursies. Op het resort dienen de honden aangelijnd te zijn. Een uitzondering wordt gemaakt voor een blindengeleidehond of hulphond
Indien u uw hond(en) meeneemt wordt er per hond een toeslag van € 45,- in rekening gebracht.

Kan er rekening worden gehouden met mijn voedings- of dieetwensen?

Wij houden uiteraard rekening met uw voedings- en dieetwensen. Gelieve de wensen bij de boeking aan te geven en bij aankomst met onze kok te bespreken. Deze adviseert u graag over het dagelijkse aangepaste buffetaanbod.

Zijn er kinderbedden aanwezig?

Kinderbedden kunnen bij de boeking voor € 15,- per bed bijgeboekt worden. Deze worden in één van de slaapkamers geplaatst. Gelieve in acht nemen dat deze bedden normale bedden zijn en geen bed met spijlenwanden.

Wat kan ik lenen bij de receptie?

Aan de receptie kunt u tegen een vastgestelde borg- en/of huurbedrag het volgende huren/lenen:

Badjas: tegen € 5 reinigingskosten en € 20 borg
Midgetgolf: per 5 personen, € 10 borg en per 10 personen, € 20 borg. Deze zijn verkrijgbaar in het blokhuis
Tennis: per racket € 20 borg
Volley-, voet,- of basketbal: tegen € 20 borg
Fietsen: huurprijs voor 1 hele dag (09.00 tot 19.00 uur) € 9,00; huurprijs voor een halve dag (09.00 tot 14.00 uur of 14.00 tot 19.00 uur); huurprijs voor 4 dagen € 30,00, huurprijs voor 6 dagen € 37,50; een elektrische fiets voor 1 dag  is € 20,00.
De huurprijs voor een kinderzit is € 2 per dag.

Werkt Eurostrand samen met reisbureaus?

Ja, bij een boekingsaanvraag of boeking bij een reisbureau ontvangt u een agentuurovereenkomst van het reisbureau voor uw verblijf in Eurostrand. Hebt u toch liever informatie van ons uit, neem dan contact op met onze boekingscentrale.

Krijg ik een groepskorting?

Bij een boeking van een ´Mijn vakantie´ programma krijgt u per 21e betalende gast een vrije plaats. Als u bijvoorbeeld boekt voor 42 personen dan betaalt u voor 40 personen.

Wat zijn de openingstijden van het zwembad?

De openingstijden zijn als volgt:
Maandag - donderdag: 08:00 - 22:00 uur
Vrijdag – zaterdag: 8:00 - 18:00 uur
Zondag: 08:00 - 13:00 uur

Kan ik leren zwemmen bij Eurostrand?

In ons resort Lüneburger Heide vinden er drie keer per week (dinsdag, woensdag en donderdag) tussen 14.00 en 17.00 uur zwemcursussen voor de diploma´s ´Zeepaardje´ en ´Brons´ plaats. De zwemcursussen worden door Christian Bruns, gecertificeerde zwemonderwijzer, gegeven en begeleid. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik mijn verblijf verlengen?

U zou graag 14 dagen lang willen komen? Een verlenging is uitsluitend als u een (mid)weekje weg hebt geboekt. Het is niet altijd mogelijk dus mocht u interesse hebben om u vakantie te verlengen of uit te breiden, kunt het beste met ons contact opnemen.

Is er WiFi?

Wij hebben rond de receptie gratis Wifi.

Hoe zijn de kamers?

De huizen, studio´s en suites in ons resort zijn volgens de viersterrenhotels gehanteerde normen ingericht. Elke slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een kledingkast, schrijftafel, kleine zitgelegenheid en een TV. Op de slaapkamers liggen standaard schoon beddengoed en handdoeken. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met standaard een haardroger, douchegel/shampoo en een spiegel. Ook heeft elke accomodatie een kluisje. In de huizen in de keuken onder het aanrecht en in de studio´s en suites op de slaapkamer in de kledingkast.

Wanneer moet ik betalen?

Nadat uw boeking bij ons binnen is, ontvangt u van ons een boekingsbevestiging. Op deze boekingsbevestiging vragen wij om de boeking definitief te maken om een betalingsvoorschot van 20%. Dit betalingsvoorschot dient bij de boeking van het ´Party Weekend´ binnen één week overgemaakt te worden en bij de boeking van het ´Mijn vakantie´ programma binnen 4 weken. De restantbetaling dient 4 weken vóór uw verblijf overgemaakt te worden.

Krijg ik een betalingsbevestiging?

Wij verzenden geen betalingsbevestigingen van de door u reeds betaalde bedragen. Indien een een betaling openstaat, ontvangt u van ons een betalingsherinnering.