Wellness

Laat de stress achter bij Eurostrand

Een wellness massage is een beproefd middel om te herstellen van spanningen en stress en heerlijk tot rust te komen. Want we lopen onszelf al snel voorbij en soms is de harmonie tussen lichaam en geest een beetje verdwenen uit ons leven. 

Onze massages bieden u een weldadig rustmoment. En u kunt zelf kiezen welke massage u graag eens zou proberen.

Complete lichaamsmassage

60 min € 45,00
Ontspanning van top tot teen. Nadat al uw spieren zijn gemasseerd voelt u zich een ander mens. En door het gebruikt van de rijke oliën knapt ook uw huid ervan op.

Schouder-nek-rug-massage

30 min. € 25,00
Autorijden, werken aan een bureau, of surfen op het internet; vaak brengen we urenlang door in dezelfde houding. Dat vormt een belasting van schouders en nek waarin zich vervolgens spanning opbouwt. Een massage van deze plekken verzacht en ontspant en kan bijvoorbeeld hoofdpijn helpen voorkomen.

Kruidenmassage

30 min. € 30,00
60 min. € 55,00
Het hele lichaam met speciale voorverwarmde oliën ingesmeerd en daarna met heerlijk ruikende kruidenzakjes gemasseerd. Hierbij komen de etherische stoffen van de kruiden vrij, waarbij uw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. De doorbloeding en de bloedsomloop worden gestimuleerd en daarnaast zorgt de aangename geur van de kruiden voor een behaaglijke atmosfeer.

Chinese geneeskrachtige massage

40 min. 35,00 €
In het Verre Oosten zijn ze er zeker van: alle organen in ons lichaam zijn verbonden door ‘meridianen’. Door een massage langs deze meridianen worden dezelfde punten als bij acupunctuur aangesproken, waardoor het lichaam in balans komt en weefsels, gewrichten en spieren beter kunnen functioneren.

Aroma- /complete lichaamsmassage

60 min. 50,00 €; 60 min. 40,00 €
Een bijzonder zachte, langzame massage met een selectie van etherische oliën. De massage ontdoet u van stress, brengt ontspanning en herstelt het innerlijk evenwicht. U stapt als herboren van de massagetafel af.

Hot Chocolate-massage

30 min. € 30,00
60 min. € 55,00

Een geurige melange warme cacaoboter, sheaboter en amandelolie wordt zacht over het lichaam verdeeld en licht ingemasseerd. De hoogwaardige bestanddelen verzorgen, vitaliseren en regenereren de huid.

Druivenpitoliemassage

60 min. 60,00 €
Lichaamsmassage met verwarmde druivenpitolie. Een verjongend en aangenaam ritueel dat zorgt voor diepe ontspanning van de spieren, pijn verzacht, de doorbloeding en stofwisseling stimuleert en een algeheel gevoel van welbevinden teweegbrengt.

Hot Stone-massage

40 min. 35,00
Verwarmde stenen laten de warmte tot diep in het lichaam doordringen en bevorderen zo de bloedsomloop. Een bijzondere ervaring die uw lichaam en geest verkwikt en veel energie oplevert.

Manuele lymfedrainage

40 min 40,00 €
60 min 60,00 €
Naast de bloedbanen vormt ons lymfestelsel een belangrijk transportsysteem en wezenlijk onderdeel van het immuunsysteem. Zo verwerkt het voedings- maar ook afvalstoffen. Het doel van deze massage, waarbij cirkelende bewegingen worden gemaakt, is de lymfestroom te verbeteren en het immuunsysteem te versterken. De lymfebanen trekken zachtjes samen om opeenhopingen van overtollige weefselvloeistoffen af te voeren. Geef uzelf een opgefrist en ontspannen uiterlijk met manuele lymfedrainage voor: gezicht, decolleté, schouders en nek; buik en beide benen; decolleté, armen, schouders en nek, of nek, rug en lendenen.

Oorkaarsbehandeling

40 min. 35,00 €
Eerst masseren we uw hals en hoofd zodat u heerlijk ontspant. Daarna wordt er voorzichtig een speciale kaars in uw rechter gehoorgang geplaatst en aangestoken. Nadat deze is opgebrand (na ca. 10 minuten) wordt dit proces herhaald bij uw linkeroor. Terwijl de kaars in uw oor brandt, zult u een aangenaam en warm gevoel ervaren. De oorkaarsbehandeling kan vooral heilzaam zijn bij slapeloosheid, innerlijke onrust en migraine.

Voetverzorging

45 min. 35,00 €
60 min. 40,00 €

Na een weldadig voetbad worden uw voeten, tenen en nagels zorgvuldig verzorgd. Zo wordt bijvoorbeeld eelt verwijderd.

Voetreflexzonemassage

30 min 25,00 €
Deze voetmassage is erop gericht het algemene welbevinden te verbeteren. Middels drukpunten op de voetzolen worden interne organen gestimuleerd en de lymfestroom en de bloedsomloop geactiveerd. Een voetreflexzonemassage werkt dus door in uw hele lichaam.

Wij willen u erop attent maken dat het niet om medische behandelingen gaat, deze geen therapeutisch effect teweegbrengen en geen vervanging vormen voor een bezoek aan een arts bij aanhoudende, hevige pijn of chronische aandoeningen.

Boek hier uw behandeling.

Dan weet u zeker dat er een plekje vrij is op het moment dat u dat graag wilt. Was iemand anders u voor, dan bellen we u even om een alternatief tijdstip met u af te spreken.
 
Opmerking*
 
Ich stimme zu, ...*